genomminblick.blogg.se

Fast jag vill tro att jag är poesi, är jag bara en galen estet

birthday blog

Publicerad 2015-04-29 21:01:26 i Allmänt,

Japp, för det är ju liksom som så att jag liksom fyller år idag. Så, då ska en blogga, tydligen. Eller nåt sånt, bestämmer jag. Inte för att jag är så
 
Igår var en helt okejbra dag. Eftersom andra skulle ha NO-nationella, och jag inte hade någon resurs, och jag behövde det, fick jag sitta med på båda musikpassen. På det första spelade vi lite halvflummigt, och väldigt mycket staten och kapitalet. Sen i slutet började Daniel med ett trumkomp, som jag började spela på min blivande låt "X" till. Ganska deprimerande att jag inte har en siffra (eller jo, en, på sätt och vis, men inte när jag tittlade den) Hur som helst så blev det ganska jättebra, och Daniel tyckte hans trumkomp ska få vara med, men trummor är överskattat, så nej.
Efter det hade vi matte, då vi först fick en mindre genomgång av skriftliga nationella (frick, det är nästa vecka!). Sen så satt jag och jobbade på ganska okejbra, tror jag. Efter det hade vi lunch som jag inte tror var särskilt god alls, varefter vi hade SO, där vi diskuterade lag och rätt. Lärarelinus gjorde en extremt vacker räddning från ett sidospår, och det blev mysiga små diskussioner i största almänhet.
Efter det var det dags för hemkunskap då vi fick lyssna på några som redovisade budgetmöget, varefter vi gjorde en nordafrikansk couscous. Den blev full med extreeemt mycket russin, för jag och Arvid gillar det. Sen så mobbade även vi gemensamt honom när han inte hittade ett kryddmått som låg framför näsan på honom. Hmm, US har snart en ny medlem... Dock blev jag tillbakamobbad när samma sak hände, fast med en stekspade.
 
Efter det tror jag bestämt jag gick hem och inte alls gjorde särskilt mycket med mitt liv. Jo förresten, synkronisera Itunes med dator, samt försöka mig på att göra ringsignaler med låtfanskapen. Dock gick detta åt skogen, då appfanskapet inte vill som jag vill, för den vill börja massa sekunder in i låten, och går inte att flytta. Så, frustrerande, really.
 
Idag blev jag väckt av extremt vacker skönsång. Eller, Nettan som sjöng live, samt pappa som sjöng lite sådär charmigt telefon-osynk. Mycket charmigt ändå. jag fick även en munk på ett fat, men den var Leia dock en väldigt ivrig spekulant på, så så mycket njutning blev det inte. jag fick choklad då i alla fall, varefter jag gick upp och sådär i största almänhet. Sen gick jag till skolan och hade träslöjd, då jag basically waste:ade tid. Sen hade vi NO där vår lärare höll en lång föreläsning om energi som jag tyvärr inte lyssnade så mycket på. Mitt i allt gick vi och hade flourlackning, vilket var ganska B.
Efter NO:n hade vi spanska. Men iinnan det, medan vi väntade, kom Fredrik fram till mig och sa, ganska oväntat, att hen hade en present till mig. Vad jag fick var veganska maränger, och jag ville typ gifta mig med någon. Det var liksom ganska oväntat att jag fick present, för vi har inte gett varandra det under alla dessa år, så jag var jätteglad över det, och har typ hypat det lite smått.
Anyways. Vi hade spanska hörnationella efter det, vilket var ganska jättehemskt faktiskt. För jag förstod typ ingenting på sina ställen. Sen hade vi lunch som smakade mystiskt på grund av bananlack, varefter vi hade SO där vi snackade media. Sen var det matte och sen gick jag hem. Då pratade jag basically med Linus ganska länge, och jag fick höra att jag är ologisk, men bäst ändå. Sen har jag för mig att han kläckte ur sig något ännu mer nawigt som jag inte kommer på just nu, för jag är lite småtrög.
Efter det samtalet chillade jag med livet lite, innan jag hade kabarégruppsmöte. Efter lite strul med konferenskoden hade vi ändå ett helt ok möte, där vi kom en liten bit på väg i alla fall. Sen gick jag upp och åt en fancy middag. Eller, morotssoppa med pistagenötter i, samt ugnsrostad celleri med getost, pumpa- och solrosfrön samt honung på. Till efterrätt, världens största tårta. Och, färska jordgubbar!!!!!!! Min dag var gjord ännu en gång. Sen fick jag presenter vilket bestod av, först och främst en fairtrade deluxe-choklad som var mycket fancy. Den smakade banan, och var god. Sen fick jag ett par nya hörlurar som en skänk från ovan, samt pride-biljetter (Linus och Ronja, nu har jag inte ens ett val att stalka er längre). Och, spotify premium i ett år, och det är såååå nice!!!! Mina föräldrar är ju på riktigt de mest awesomiga människorna ibland.
 
Efter det har jag inte gjort alls mycket med mitt liv. Nu ska jag fortsätta med det, så tack och adjö och så!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela