genomminblick.blogg.se

Fast jag vill tro att jag är poesi, är jag bara en galen estet

Leia är en kommunist!

Publicerad 2015-06-21 23:30:21 i Allmänt,

Linus: Jag hävdar att du har exakt noll belägg för att påstå att jag är dansk. Men tack för att jag tydligen är en charmig sådan. Wiii, jag tyckte också det var jättetrevligt! Och jag borde komma ihåg sådana viktigheter. Och wiii för att du blev glad!
Och att både du och jag retas är ju inget nytt under solen precis. Men du vet att jag älskar dig, trots alla drygigheter. <3
 
Okej bloggen. Jag sitter nu vid ett extremt charmigt skrivbord, i ett rum med den mest vidervärdiga akustiken jag varit med om. Lägenheten är extremt lyhörd, men livet är ändå rätt så bra. För, jag är i Malmö!!! Och, jag har faktiskt överlevt en flytt hit! Och de dagarna ska jag berätta om.
Rubriken konstaterade jag och Linus för övrigt idag, när Leia stod och skälde på någonting. Hmm, tydligen skäller visst kommunister på allt och alla enligt vår logik...
 
I torsdags hörni. Kaosartade grejer. Vi gick upp gristidigt och typ åt snabbisfrukost, innan vi satte igång. Eller, vi hade fått in en hel del i flyttbilen på onsdagkvällen, men vi satte igång med allt det som inte skulle in. Det var slitit och vidrigt, för alla typ skrek åt alla, och var stressade, och sura, och stressade, och sega, och allt sånt där. Men, till sist så kom vi iväg. Bilresan ner till malmö var ganska ointresant, men vi var lite stressade, det var vi.
När vi kom fram träffade vi en bostadstant som vi fick nycklar av och som visade lite mög i lägenheten (typ vart wifi-lösenordet fanns, och lite annat som var oviktigt). Och jag konstaterade att det där fönstret inte var lika brett och poetiskt som jag mindes. Efter denna korta lilla grej, gick vi och åt mat, innan vi basically började jobba. Som små blå. Lite blandat löst folk från bekantskapskretsen här i livet dök upp och hjälpte till, vilket var awesome och välbehövligt. Och Leia sprang omkring som en liten jag vet inte vad. Men, till sist så kom vi någorlunda in med allt, och då var det typ dags för middag. Så, matbord monterades upp och jag och Isak drog till den närliggande pizzerian och köpte pizza till oss. De konstaterade jag var väldigt goda, eller åtminstone min. Efter det var folk ganska döda, så vi gick och la oss, i princip.
 
I fredags vaknade folk rätt sent, men vi åt frukost typ, och fortsatte packa upp, och åka och handla och sånt. Vi fick även stå ut med Isaks vidervärdiga musik under uppackningen. Men, charmigt ändå att fått packa upp mög. Efter det kom Nettans mamma (som även varit här under torsdagen) och så firade vi midsommar med lite god mat och jordgubbar och sånt där. Ganska chill, men väldigt charmigt på något sätt. Vi såg även filmen "himlen är oskyldigt blå", vilken var en bra film. Jag och Isak satt för övrigt och skrek "mögpuckade fubbick" åt karaktärerna i filmen till och från. Detta skällsord har för övrigt varit tämligen högfrekventa de senaste dagarna...
 
Igår, vad gjorde vi i livet då? Vi packade upp lite till, och vi hämtade mitt skrivbord som jag fick. Det var riktigt nice måste jag säga. Mer då? Usch jag är trött och jag minns inte ens. Jo, någon gång på eftermiddagen bestämde vi oss för att gå ut och äta, så det gjorde vi. Vi konstaterade att vi kunde typ gå in till centralcentrala Malmö. Och hela stan var jättedöd, förutom på Lilla Torget. Där var det smockfullt, och det var charmigt. Vi hamnade på en ganska charmig restaurang, vars enda vegetariska alternativ var slut. Dock så slängde de ihop något improviserat åt mig, och detta något var väldigt gott. Deras vitlöksbröd var även otroligt nice. Jag åt även jordgubbar med glass på det där stället, vilket var awesome. Efter det så gick vi hem genom stan, och det var charmigt. Vi upptäckte en cool stuff-butik i Malmö, och den ska jag kolla in någon gång i livet (när jag har en ledsagare).
 
Idag har vi inte heller gjort sååå mycket med våra liv. Eller, vi var på Ikea och kollade på grejs i livet, och vi åt lunch. Men i övrigt, inte så mycket. Men, vi köpte gräddbullar, och sådana är jag sugna på. Så nu ska jag ta en. Adjö!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela