genomminblick.blogg.se

Fast jag vill tro att jag är poesi, är jag bara en galen estet

Du är som Jesus!

Publicerad 2017-01-22 16:22:42 i Allmänt,

Hallå och allt sånt där! Nu borde jag göra psykologi egentligen, men det orkar jag inte med, så vi kör!
 
Rubriken kläckte Linus ur sig igår, och jag minns tyvärr inte hans motivering till sitt uttalande, men jag tror den var fin.
 
I måndags började dagen med gemu då vi hade a vista-läsning. Det gick nästan bra, mycket fint. Bara en del fel, men det kan gå bra asså. Hell yeah! Sen var det naturkunskap vilket i vanlig ordning är hell on Earth. Sen var det mentorstid och lunch, följt av en mysig körrepetition där vi fick en konstig jazzlåt och mina soprankollegor var dåliga för de skälde ut kompositören. Eller, det var lite rimligt, fast... Nej. Sen gick jag hem och pluggade sångteori och blev klar, hell yeah!
 
I tisdags hade jag sång vilket var fint. För dels höll jag min sångteorisak och fick massa positiv kritik, jag blev glad. Sen fick jag en kaosplankningsuppgift i skallen (also known as planka ett galet Ella Fitzgerald-improvisationssolo). Jag fick även lite sjysta kaosnoter jag ännu inte fattar att kolla på.
Efter detta gick jag och övade då arr&komp var instält. Trevligt. Men sen hade vi tråkig lyrikanalyssvenska, följt av lunch, naturkunskap och matte. And that was it, I Think.
 
I onsdags började dagen med digitalt skapande då vi fick en uppgift att göra reklamer. Fint. Jag kom på en iddé om Delicato, som jag personligen är nöjd med. Sen var det ensemble som börjar bli rolig igen för vi börjar get our shit together! Fint! Så vår lår börjar så sakta ta form! Sen efter det övade jag lite till innan engelskan. Sen var det lunch, kaosidrott och psykologi med tråkiga uppgifter och dåligt upplägg. Dagen avslutades dock med arr&komp-seminarie då vi fick analysera tyska operastycken och Klasse P:s arr. Jag fick även prata med en trevlig smålänning med fett bred dialekt.
 
I torsdags började dagen med matte som jag tror jag fattade, följt av naturkunskapslabb då vi skulle mäta blodtryck bland annat. Det gick inte bra. Sen hade vi lunch, mer tråkig svenska samt rätt tråkig engelska. Därefter gick jag och Elvira och lagade succhiniplättar vilket är hemskt, men det hade jag glömt bort...
 
I fredags var det psykologi som hände först, fin grej. Vi pratade lite mer biologisk psykologi samt lite stress. Därefter satt jag och gjorde psykologihemtenta och sånt kul innan lunch och piano följde. På den sistnämnda insåg jag att jag är musikmässigt obildad (jag har inte hört låtar som en tydligen ska ha hört) samt att jag borde öva mer (det håller jag med om, men inte mitt schema...). Sen så hade jag historia då vi gick igenom 1800-talet med någon lärarpraktikantmänniska. Är emot. Dagen avslutades med gemu då kaos-a vista hände... Sen kom jag hem och tog det rätt så lugnt, välbehövligt.
 
Igår sov jag lääänge vilket är Amazing! Sen övade jag en del innan Elvira och jag möttes hemma. Vi gick till Max och skulle inviga deras BBQ-bburgare vilken var en fet besvikelse. Sen köpte jag en mobilladdare och en handkräm innan vi gick till skolan, för Amanda skulle ha en teaterföreställning där. Hon har det som gymnasiearbete. Väl där var stämningen fett stel av någon anledningen, men snart konstaterade jag att hon är fucking Amazing!!! Hon lyckades verkligen fånga mig i sitt berättande. Hon lyckades få mig att föra ett samtal med mitt yngre jag, hon använde fina citat och jag grät typ mentalt till och från. Väldigt många känslor jag inte riktigt processat än, tror jag... Efteråt fick hon minst sagt veta hur awesome hon var.
Efter denna fina grej kom jag hem, var i chock, åt mat och snax samt försökte plugga. Jag hade även ett intressant samtal med Linus där nektergalar har fått en heeelt ny betydelse...
 
Idag har jag faktiskt fått en del gjort pluggmässigt, samt övat. Nu har jag även bloggat, adjö!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela