genomminblick.blogg.se

Fast jag vill tro att jag är poesi, är jag bara en galen estet

"vi somnar till en vaggvisa av gryningsfåglars sång"

Publicerad 2015-07-26 22:32:52 i Allmänt,

Hej människor! Idag blir det ett snabbt, och rätt tråkigt inlägg, för jag behöver egentligen sova snart, då jag ska upp halv 5 imorgon. Jag ska ju nämligen till Stockholm och pride:a mig i en vecka, vilket ska bli otroligt awesome, och det är jag mycket tagg på.
Rubriken är från en av mina låtar som heter "prolog", som jag i och för sig nämnt innan här i bloggen. Anledningen till rubriken är att Linus (som låten handlar om) nu har fått höra den, och jag kom inte på någon bättre, så det fick bli en av mina favoritfraser ur den.
 
I torsdags efter bloggningen, vad hände då i livet? Grejen är att inte sååå mycket har hänt. Jag åt en mycket fancy middag, varefter jag typ pratade i telefon och almänt tog det lugnt och chill.
 
Samma sak i fredags egentligen. Jag gjorde inget vettigt med mitt liv under denna dag. Eller, åt ännu en fancy middag som är värd att nämna, samt spelade in prolog, eftersom jag fick spontan feeling att göra det. Så, det är nice att ha en inspelning (som jag inte själv har lyssnat på, på grund av att jag säkert låter superful... Logiskt, inte alls)
Nämen vänta vänta vänta! Jag har inte alls totalt waste:a bort fredagen kom jag på. Jag och isak åkte in till ett spöregnigt Kungälv och köpte fölsedagspresenter till mamma. Det var ett tämligen intressant projekt, då vi inte hittade vad vi sökte, det regnade och vi var almänt sura och hungriga bägge två.
 
Igår var jag ambigös, kände jag. Förutom att jag hann med en hel del chill och sånt där, så lagade jag och Isak trerätters till mamma, eftersom vi firade hennes fölsedag. Detta samarbete var extremt intressant, måste jag säga. Men, det blev inga knivslagsmål, och maten blev lyckad. Men om jag någon gång får för mig att jobba inom restaurangyrket, får någon slå mig väldigt hårt i huvudet, tack! Mamma blev även glad för presenterna, vilket var mycket awesome.
Den kvällen/natten vart det även lite kaos i livet, vilket jag inte kommer gå så mycket närmre in på. Dock så blev det rätt sent, oc på grund av det hade jag rätt svårt att sova. Men jag insåg även än en gång vilket fantastiskt fin partner jag har, som är sådär fin som bara han kan vara! <3
 
Idag har jag definitivt inte gjort mycket alls i livet. Jag har verkligen chillat, pratat i telefon, bokat om resor och, påbörjat processen att skaffa SJ prio. Tack Linus för din formidabla förmåga att ge folk sparkar i baken!
 
Det är basically mitt liv de senaste dagarna. Men hörni ni, nu tänker jag ställa klockan, packa ner datorn och sova! Så, adjö!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela